小学对外汉语

 

Xinès per a petits i joves de primària i secundària

Disposem de cursos i materials específics per a cada edat i nivell de domini de l'idioma. Tant si els alumnes estàn començant a aprendre des de zero com si ja tenen coneixement prèvia, oferir-li el curs que millor s'adapta a les seves necessitats.

Aquests cursos són per als que volen adquirir una formació integral en xinès, permetent fins i tot presentar-se a exàmens oficials.

Els alumnes ja no només aprenen a través de joc, sinó que a poc a poc comencem ja a introduir el reconeixement i escriptura de caràcters. Igual que en les edats anteriors, l'empatia i complicitat amb el professor és fonamental per incentivar l'aprenentatge de l'idioma.

Fomentem la participació dels alumnes a classe a través de situacions que els inciten a expressar-se en xinès i posar en pràctica el que s'ha après anteriorment.

Els nostres professors donen importància tant a l'aprenentatge dels caràcters com al desenvolupament de les capacitats de comunicació oral i escrita de l'alumne.

Un cop superat el curs, els alumnes podran presentar-se als exàmens oficials YCT i HSK (examens oficials de xinès) depenent de la seva edat i nivell.